Over Lamp Kopen

Lamp Kopen is maatwerk in industriële vormgeving lampen, het spelen met licht. Tevens heeft de designer een passie voor kleding en motoren. Eerst maar even voorstellen, aangenaam kennis met je te maken! Mijn naam is Steyn van Reede, ik ben gespecialiseerd op het gebied van unieke design en handgemaakte lampen. Zelf maak ik lampen en designs met een creatieve en innovatieve geest. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de wereld van interieurdesign, licht & handgemaakte lampen.

Interieurdesign

Zo heb ik met mijn voorgaande bedrijf “SteynDesign” van 1999 t/m 2006 op maat gemaakte interieur voor de horeca gebouwd. En was hij gespecialiseerd als onderhoudsmonteur in de horeca. Reparatie & onderhoud werkzaamheden zoals schilder, timmer, las, elektra & sanitair. Voor een portfolio van de interieur designs die Steyn toen der tijd gebouwd heeft en kan jij op aanvraag inzien. Tevens maakte Steyn met zijn toenmalige bedrijf SteynDesign interieur objecten & muurschilderingen voor de horeca. Hieruit zijn de industriële lampen ontstaan die Steyn hedendaags op maat maakt en verkoopt. Per stuk of in aantal, heb je vragen neem gerust contact op met Steyn om de mogelijkheden te bespreken.

Interieurverlichting

Door te spelen met zijn creativiteit en het inzien en uitwerken van mooie concepten. Is er een nieuwe markt aangebroken. Die van de industriële interieur verlichting. Steyn speelt hier graag op in en heeft al meerdere succesvolle lampen ontwikkeld. Momenteel zijn het allemaal nog unieke lampen die perfect passen bij de huidige tijd en de vraag van menig consument. Eveneens is het mogelijk om speciaal op maat een lamp te laten ontwikkelen. Op voorhand hier zit dan ook een prijskaartje aan. Neem gerust contact op voor meer informatie over interieurverlichting op maat.