LightsZ moodlamp is een speciale lamp die wordt gebruikt voor therapeutische doeleinden.

Lightsz moodlamp / Aroma Diffuser belichaamt gratie en schoonheid met stijl en elegantie. De geurverspreider van LightsZ past perfect bij elk decor en biedt een kleur veranderende sfeerverlichting die je helpt te ontspannen. Deze elegante diffuser zal uw leefruimte ruiken door de geur van uw keuze te verspreiden en tegelijkertijd licht in uw kamer te verspreiden.

De lamp brandt in zes verschillende kleuren, en kan de gemoedstoestand positief beïnvloeden. De verschillende kleuren geven elke gemoedstoestand en uit de zes stemmingen weer, een ervan is rustgevend, de gemoedstoestand voel de rust.

De lamp biedt een reeks functies die hem veelzijdig maken voor elke instelling. Het verbluffende kleur veranderende stemmingslicht gaat door een reeks tinten en het licht kan worden gepauzeerd op de kleur van uw voorkeur zodat u kunt genieten van de constante gloed die in uw huis komt. Om u volledig onder te dompelen in kalmte en rust, kunnen het licht en de mist tegelijkertijd worden gebruikt. Voor de nacht kunt u ook zonder het licht gebruiken om u te laten genieten van een zachte, met aroma verrijkte sluimer.

Het sfeerlicht kan ook zonder de mist worden gebruikt, waardoor de lamp een decoratieve sfeerlamp of ideaal nachtlicht is. Het beschikt ook over een intermitterende vernevelingsmodus, ideaal voor het gebruik van sterkere geuren of waar langdurig gebruik vereist is.

LightsZ diffuser schakelt automatisch uit wanneer het water een bepaald niveau bereikt, waardoor volledige veiligheid ontstaat en ideaal is voor gebruik rond kinderen of huisdieren

5 mood lamp ideeën voor bij u thuis

Verlichting is een van de grootste kansen voor huiseigenaren om de sfeer van uw huis op subtiele maar effectieve wijze te beïnvloeden, of het nu voor uw eigen comfort en gemak is of om de stemming voor uw gasten in te stellen. Wanneer vakkundig wordt toegepast, kan verlichting een breed scala aan emotionele reacties oproepen, waardoor een feestje gezelliger wordt of een romantisch diner intiemer.

Er zijn veel opties voor verlichting: led-verlichting, lampen, bovenlichten, kroonluchters, accentlichten, enz. Met deze gereedschappen kunt u letterlijk de scène instellen voor elk soort stemming.

Hier zijn 5 ideeën voor sfeerverlichting, die u eenvoudig overal in uw huis kunt toepassen om indruk op uw gasten te maken en uw eigen niveau van comfort en plezier te vergroten.

VRIENDEN ENTERTAINEN

Helderder licht zal een vrolijk humeur creëren en activiteit en alertheid aanmoedigen. Mensen houden er echter niet van om in helder, direct licht te zitten, dus verlichting moet gericht zijn op muren en interessante plaatsen. Gebruik bijvoorbeeld licht om een ​​kostbaar kunstwerk te accentueren, of een interessant ontwerpelement van uw huis.

Texturen kunnen ook worden benadrukt met licht dat reflecteert op kristal of metalen oppervlakken kan een kamer levendig maken. Een schaduw op een muur door direct fel licht is een andere effectieve techniek om visuele belangstelling te creëren.

Gebruik van kleur in verlichting kan ook effectief zijn, als het niet overdreven is. Warme kleuren zoals rood en oranje vergroten de sfeer en warmte van een kamer, en een rood licht op een rode muur versterkt het effect.

ROMANTISCH DINER

Een ontspannen en intiem gevoel kan worden bereikt door het verlagen van de totale verlichtingsniveaus en het onderwerpen van kleuren. Warm, zacht licht is meer vleiend voor de eigenschappen van een persoon, en een paar keuzeverlichtingsaccenten op de wanden of het middelpunt van de eettafel kunnen de stemming verbeteren.

Hier zijn twee trucs voor het creëren van een romantische bui: houd de bovenmuren donker en verberg de lichtbronnen. Dit voegt een vleugje mysterie toe aan uw romantische diner.

NACHTELIJKE SNACK

Soms komt een snack om middernacht echt van de grond, maar als je wordt geraakt door de felle lichten van je keuken, kan dat een schril contrast zijn met je donkere slaapkamer, waardoor het moeilijk is om weer in slaap te vallen. Je loopt ook het risico anderen wakker te maken tijdens je zoektocht naar een boterham of een glas melk.

De ideale verlichting voor een snack om middernacht zou net voldoende licht bieden om je weg door het huis te vinden zonder over meubilair te struikelen. Je ogen zullen niet worden doorboord met verblindend licht en je zult je weg naar de koelkast en veilig terug vinden. Bewegingsdetectoren kunnen een pad naar de keuken verlichten en de ene na de andere kant op draaien – na een bepaalde tijd.

PRE-BEDTIME RITUEEL

Iedereen heeft een bed tijdritueel dat hen helpt om over te schakelen van de alertheid van de dag naar de kalmte en rust van de sluimer. Verlichting heeft het unieke vermogen om u te helpen op weg naar een goede nachtrust.

Lagere lichtniveaus kunnen u van de helderheid van de dag overzetten. Als u graag in bed leest, kan een bedlampje worden ingesteld op een niveau dat net helder genoeg is om comfortabel te lezen. De rest van de slaapkamer zou veel lager moeten zijn, maar toch helder genoeg om je weg te vinden.

De ingang van uw huis is een geweldige kans om gasten te verwelkomen en de toon voor de avond te zetten. Verlichting kan het dubbele doel dienen om bezoekers van het heldere daglicht over te brengen naar het verlichte interieur en conversatiestukken of interessante plaatsen te accentueren.

Bijvoorbeeld, overdag moet je entree niet te donker zijn zodat iemand even de tijd heeft om zich aan te passen. Evenzo zou het ’s nachts niet zo helder moeten zijn dat de gasten schrikken van het contrast wanneer ze uit het donker komen.

Mensen voelen zich van nature aangetrokken tot verlichte gebieden, dus gebruik licht in uw voordeel als u gasten naar uw huis leidt. Pronk met artwork en architectuur van LightsZ door het te accentueren met direct licht. Als u wilt dat uw gasten een bepaald pad naar de woonkamer of eetkamer nemen, zorg dan dat het goed verlicht is en dat andere paden dat niet zijn.