Enige resultaat

Muurlampen

Trendy muurlampen als sfeervolle interieurverlichting!
Een muurlamp kopen? Muurlampen zijn ideaal voor onder andere je woonkamer, eetkamer of slaapkamer te verlichten. Lamp Kopen biedt je een ruim assortiment aan trendy muurlampen in diverse soorten en maten. Van industriële tot de moderne design muurlamp, is sfeervolle verlichting voor het interieur!

95,00

Muurlamp / wandlamp kopen

Wandlampen zijn een populaire en opkomende trend. Het is een speelse manier om blikvangers uit te lichten. Of om extra sfeer te geven aan een bepaalde ruimte binnen het interieur. Muurlampen zijn eenvoudig te bevestigen en handig in gebruik. Je hebt steeds meer keuze in diverse designs, kleuren, functies en stijlen.

Industriële muurlampen

Heb jij een stoere woonstijl? Ga dan voor een industriële wandlamp! Ben je meer fan van de rustieke sfeervolle ambiance? Dan past de landelijke muurlamp daar bij. Toch liever een klassiek muurlampje of juist een moderne spot? Voor elke sfeer is er wel passende wandverlichting! De muurlamp maakt het mogelijk om meerdere functies te vervullen met één design. Wandverlichting kan je plaatsen in diverse ruimtes in huis.