Himalaya zoutlampen met moodverlichting en verdamper vormen een aantrekkelijke eigenschap in elke woonruimte.

Moderne Himalaya zoutlamp om de lucht te reinigen, tevens is de lamp een verdamper met instelbare mood verlichting.

Himalayazoutlampen zijn blokken halit steenzout met moderne ledverlichting. Je hebt waarschijnlijk deze gloeiende buitenaardse rotsen van aspiratie op een plank achter de kassa opgesteld in een chique gezondheidswinkel.
Onze lamp onderscheid zich doordat er vier functies in de lamp verwerkt is.

  • Olie therapie
  • Mineraal therapie
  • Licht therapie
  • Geluid therapie

De beste plek voor de Myzenses Himalaya zoutlamp waar je de meeste tijd doorbrengt, zodat je kunt ademen in de verser lucht die het direct genereert.

Meer info Himalaya zoutlamp

Het hygroscopische luchtreiniger effect is niet afhankelijk van negatieve ionen en is de basiswetenschap van aantrekking en verdamping van waterdamp.

Door een salontafel naast de stoel waar je tv kijkt is een geweldige plek, net als je bureau thuis, of zelfs op kantoor als je het gevoel hebt dat je daar een zoutsteenlamp kunt hebben.

Niet alleen zal het helpen de lucht te reinigen en je bloot te stellen aan minstens enkele negatieve ionen, het kan ook helpen tegen elektromagnetische straling en zorgt voor een zachte, rustgevende amber-roze gloed. Zoutgesteente lamp

De meeste mensen die Himalaya kristallen lampen bezitten, melden dat ze het heel ontspannend vinden om in de buurt te zijn. Een hoog percentage kent ook positieve gezondheidsvoordelen toe. Misschien werken ze op andere manieren die de wetenschap nog niet helemaal begrijpt.

Na vele uren leesonderzoek, artikelen, forums en opmerkingen over Himalaya-lampen, heb ik ondervonden dat de overgrote meerderheid van degenen die ze gebruiken voor rustgevende sfeer in huis.

De Himalaya zoutlampen zijn te koop vanaf € 29,95 in moderne vorm – inclusief glaswerk en verlichting – wij geef de voorkeur aan het ruwe, steenvormige en natuurlijk ogende product, met zijn ruwe afwerking en unieke variaties. De zoutsteen blokken zijn er in verschillende maten verkrijgbaar.

Zoals het meeste Himalayazouten, is dit uit de Khewra-mijn in Pakistan gechipt, waarvan de sporen mineralen het een zalmkleur geven. De basis is een stijlvolle glazen vaas.

De wellness-industrie stimuleert even fantasierijke ideeën over het witte spul, hoewel meer up-to-date. We geven er de voorkeur aan om roze te kleuren. We vragen ons af of het onze energie zal zuiveren en onze ademhalingssystemen zal reinigen. Hoe hebben we eigenlijk ademen zonder een 30 kg brokken Pakistaanse berg op de bodem van de boekenkast te hurken?

De website van Himalayan beweert dat de lampen positieve en negatieve ionen in balans brengen, waardoor straling en infecties via de lucht worden verminderd. Het stelt ook dat zijn lampen slaap bevorderen, geuren neutraliseren en allergenen, schimmels en bacteriën vasthouden. Het vermeldt de duivel niet, maar ik voel dat hij in deze details zit.

Is er enige waarheid in deze beweringen? Welnu, het is onwaarschijnlijk dat een zoutblok een effectieve ionisator is. De lamp wordt een beetje warm van de kleine lamp, maar deze kan nauwelijks concurreren met de hoge elektrische spanningen die worden gebruikt in commerciële ionisatoren, waarvan de gezondheidsvoordelen sowieso niet zijn bewezen. De grote lampen kunnen plausibel helpen om geuren in een kamer te ontvochtigen of neutraliseren, omdat zout een droogmiddel is en dus vocht uit de lucht opneemt.

Wat betreft slaapmiddel, het is net zo effectief als een lichtbeperkende methode, zoals een dimschakelaar of het vermijden van schermen, maar is veel leuker. Het gloeit van lambent-weldadigheid, een rustgevende amber-aanwezigheid in de hoek van de kamer. Van binnenuit verlicht, de ruige structuren onthullen diepte en mysterie, en het licht is echt mooi. Minerale hardheid getransformeerd door straling; een verbinding met de adem van Gaia in de rots van de aarde. Het ziet er ook behoorlijk bonken op een buffetkast, als dat de grootste zorg is die je bereid bent te mijnen.