Handgemaakte lampen

Bewerkte Himalaya-zoutlampen kunnen in ontelbare vormen voorkomen: engelen, vogels, kommen, eieren, harten (deze vormen een uitstekend Valentijnsgeschenk), vierkanten, piramides, rozen, enz. Deze worden meestal weggegeven als cadeau.

Als je geen blok Himalaya zoutlamp in je kamer wilt, kun je een lamp kiezen met een vorm die bij je smaak past. Je hebt misschien een idee dat deze wat duurder zijn dan de natuurlijk gevormde.

Daar heb je gelijk in. Oké, nu we de vormen en kleuren hebben gezien waarin je Himalaya-zoutlampen kunt kopen, gaan we verder met het volgende gedeelte, waar we het onderwerp van de lampgrootte bespreken in overeenstemming met het ioniserende gebied.

Natuurlijk vorm

De meest bekende vorm. Dit is het standaardblok zout, ongepolijst en edgy. Hoewel het klinkt alsof het er niet mooi uitziet, doet het dat wel, dus maak je geen zorgen. Houd er rekening mee dat hoe groter de lamp met natuurlijke vorm is, des te groter de kracht is om de lucht te zuiveren.

Het hoeft natuurlijk geen halve ton te wegen. Geloof het of niet, de meeste mensen geven de voorkeur aan deze natuurlijke vorm boven de vervaardigde. Misschien is dit het gevolg van het feit dat het die ‘bergachtige’ concreetheid heeft die de lamp zijn uniekheid geeft. De bewerkte zijn bijvoorbeeld te kunstmatig naar mijn smaak, om eerlijk te zijn. Ik geef echt de voorkeur aan de natuurlijke lampen.

De beste plaats om de Himalaya-zoutlamp te plaatsen

De slaapkamer is waar je veel van je tijd doorbrengt, dus je zou moeten overwegen om het daar te plaatsen, zodat de lucht altijd fris zal zijn. Als je een roker bent en er is een specifieke plek waar je gaat roken, kan een zoutlamp de misselijkmakende geur van nicotinebladeren verwijderen.

In termen van waar in de kamer, het kan overal zijn, echt: op de vensterbank, aan de voet van het bed, bij het bed, enz. De grootte kan als een pakket met enkele beperkingen komen waar u het kunt plaatsen zonder erop te struikelen of “verkeer” af te sluiten.

Nogmaals, het hangt ervan af. Als vuistregel moet u beoordelen in welke kamer u precies denkt dat uw allergie is geactiveerd. Is er een kamer in uw huis waar u net zo snel begint te hoesten en niezen als u binnenstapt?

Dat kan een goed begin zijn. Stoffige kamers die openen naar de hoofdwegen rond uw huis kunnen ook profiteren van zoutlampen. Verwacht echter geen magie en onderschat de ventilatie van die kamers niet goed.

Natuurlijk is een andere goede plek om de Himalaya zoutlamp in te doen, waar je licht nodig hebt, hoewel niet noodzakelijk. Het is minder waarschijnlijk dat u bijvoorbeeld in het licht van een zoutlamp kunt lezen, omdat het niet zoveel verlichting biedt.