Roze Himalaya-zoutlampen

Van de roze lamp wordt gezegd dat deze de rijkste reeks voordelen voor de gezondheid heeft, evenals de mooiste glans. Als je ooit Himalaya zoutlamp hebt gekocht om te koken, heb je waarschijnlijk vastgesteld dat het een discrete roze tint heeft.

Roze lampen zijn overal. Ze zijn het go-to-product voor 80% van de mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van zoutlampen voor hun huis. Begrijpelijk, want ze zijn tegelijkertijd mooi en gezond.

Oranje Himalaya-zoutlamp

Oranje lampen zijn veel warmer dan die met andere kleuren. Hun licht is rijk en geruststellend. Hier is wat advies: als je oranje lamp te fel is, heb je net een nep verkocht.

Hoewel een oranje lamp helderder schijnt dan een witte of roze, kan een teveel aan gloed een teken zijn dat het een valse lamp is. Als je in de winkel bent, draai je hem op zijn kop en kijk je of hij het label ‘Made in Pakistan’ heeft. Als het dat niet doet, koop het dan niet.

Rode Himalaya-zoutlamp

Dit is het hoogtepunt van stijlvolheid. Zo’n lamp gooit een bloedige nuance in de kamer. Het werkt en ziet er het beste uit wanneer het in een donkere kamer wordt geplaatst met complementaire kleuren, zoals bijvoorbeeld zwart.

Natuurlijk zijn er verschillende tinten rood. Het komt allemaal neer op jouw persoonlijke voorkeur. Ik raad je aan om een ​​intens rode, karmozijnrode te kopen. Je zou niet geloven hoeveel het de esthetiek van een kamer kan veranderen.

Witte Himalaya-zoutlamp

Witte zoutlampen zijn gemeengoed. U moet echter extra opletten wanneer u op het punt staat een van deze te kopen, omdat deze het meest vatbaar zijn voor vervalsing. Vooral als de prijs erg laag is. Echte witte zoutlampen zijn vrij zeldzaam en dat is de belangrijkste reden waarom ze meestal meer kosten dan de gekleurde lampen. Zolang de prijs een beetje hoger is dan wat u voor een andere lamp zou betalen, kunt u er zeker van zijn dat u de echte deal krijgt.