Himalaya zoutlamp herkomst

Als het ergens anders dan in Pakistan is gemaakt, zou je je geld er niet aan moeten verspillen, omdat er een kans van 99% is dat het nep is en in minder dan een maand zal breken. Pakistan is de # 1 fabrikant van zoutlampen omdat het zout hier in de eerste plaats vandaan komt.

Er zijn anderen die echt zijn. Wanneer u via internet koopt, kijk dan naar de getuigenissen en de referenties van de website waar u uw lamp wilt kopen.

Zoutkleur en type

Ik kan je niet echt advies geven over kleur. Koop het in de kleur die u het prettigst vindt. Qua type heb ik echter een aanbeveling: koop geen bewerkte zoutlampen als je alle voordelen wilt hebben. De bewerkte zijn meestal klein en hebben niet zoveel vermogen om de lucht te zuiveren als degenen die in hun natuurlijke vorm komen.

Grootte van de zoutlamp

Als u grote kamers heeft, wordt het kopen van kleine Himalaya zoutlampen niet aanbevolen. Ze hebben niet de kracht om de lucht goed te zuiveren. Koop grote lampen voor grote kamers en kleine voor kleinere ruimtes. Er zijn er echter een die meer dan twee kilo wegen.

Soms is het logisch om een ​​enorme lamp te kopen dan meerdere kleine en omgekeerd. Een enorme kan het beste ornament in een woonkamer zijn, gewoon bij de open haard.