Onderhoud en reiniging

Reiniging op zichzelf moet worden gedaan met een spons die licht vochtig is. Als het oppervlak hard is, kunt u de gezwellen wegvegen met de ruwe kant van de spons. Zorg er wel voor dat je het ontwerp niet verpest.

Dat is het wel. Zoals u duidelijk kunt zien, zijn weinig dingen eenvoudiger dan voor uw lamp zorgen. Nog één ding moet ik hier vermelden: als de lamp niet goed werkt, vervang deze dan door een lamp met hetzelfde wattage.

Als het groter is dan het lampje waarop de lamp was uitgerust, zal het licht niet zo efficiënt zijn in het absorberen van verontreinigende stoffen als in het begin. En als u voor langere tijd ergens naartoe gaat, laat het dan niet aan.

Haal de stekker uit het stopcontact en stop het in een plastic zak. Op deze manier houdt het geen overtollig water vast.

Het meest voorkomende probleem van eigenaren van de Himalaya zoutlampen is zweten. Dit kan leiden tot ophoping van water in het zoute kristal. Niets dat echter niet kan worden opgelost. De lamp is meer vatbaar voor zweten wanneer deze niet regelmatig wordt gebruikt.

De oplossing is om het zoveel mogelijk aan te laten staan. Zelfs 24 uur achter elkaar. Als het de lamp niet lukte om het overtollige water te verdampen, koppelt u de lamp los en laat u deze buiten, zodat zonlicht het probleem kan oplossen.

Himalaya-zoutlamp

Ik zal benadrukken waar u precies op moet letten bij het zoeken naar een zoutlamp en ik zal u vijf producten aanbieden die zeker aan uw eisen voldoen. Ik weet dat sommigen van jullie geen tijd hebben om op internet te surfen.

Daarom heb ik onlangs in vier lampen geïnvesteerd. Daarom kende ik enkele van de beste modellen die er zijn. Blijf kijken voor de volgende sectie!

Ten slotte over de zoutlampen

Himalaya zoutenlampen zijn echte meesterwerken van vakmanschap. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar ze kunnen je ook van slechte lucht ontdoen. Dit verklaart uw ochtendhoofdpijn of een paar keer per nacht wakker worden met een ernstige hoestbui.

Ik ben er vrij zeker van dat je dit nu voor jezelf wilt. In plaats van een paar uur op internet door te brengen met onderzoek, wat nog steeds niet voorkomt dat je vervalst wordt, heb ik een koopgids voor je samengesteld.