LightsZ diffuser met etherische oliën

worden gebruikt om de etherische olie door de lucht te verspreiden, zodat het een positief reactie kan opleveren voor de leefsfeer. Wanneer u de geur inademt, nemen de vele receptoren in uw slijmvliezen de geur op, identificeren deze en sturen sensorische stimulatieberichten naar uw hersenen. Je hersenen reageert vervolgens op de moleculen in de etherische olie.

Als u bijvoorbeeld rozemarijnolie in uw etherische olie diffuser gebruikt, zullen uw hersenen de moleculen herkennen die uw stemming kunnen verbeteren, hoofdpijn kunnen verlichten en uw focus kunnen verbeteren.

Als je op zoek bent naar iets rustgevends om toe te voegen aan je etherische olieverspreiders, doe er dan een paar druppels  verspreid in de lucht signalen naar je hersenen om te ontspannen.

En als al het andere faalt en je kunt gewoon niets ruiken omdat je sinussen zo overbelast zijn, kan het gebruik van eucalyptus in je etherische olieverspreiders je voldoende opruimen om eindelijk beter te ademen.
Het voordeel van fysieke gezondheid

Lichamelijke ziekten kunnen uit te schakelen zijn.

Misschien zijn er dagen dat je de deur niet eens kunt vinden. Door een etherische olie diffuser te vullen met genezende geuren, kun je op de bank liggen en de voordelen plukken. Het toevoegen van pepermunt aan etherische olieverspreiders kan misselijkheid verzachten, hoofdpijn van de migrainehoofdpijn verlichten, de spijsvertering verbeteren en allergische reacties verminderen. Oregano is geweldig voor ademhalingsstoornissen, brandend maagzuur en het verlichten van menstruatiepijn. Sandel houtolie kan de symptomen van pijnlijke en keelontsteking en UTI’s verlichten. Wanneer u in staat bent om de olie met een constante snelheid te verspreiden, zult u profiteren van een constante inademing zonder een pil te moeten slikken of medicijnen te slikken.
Het voordeel van geestelijke gezondheid

Soms heb je gewoon geen zin om iets te doen.

Misschien ben je verdrietig, angstig of te gestresseerd om na te denken over wat je vervolgens moet doen. Maar het opvullen van uw essentiële olie diffuser is alles wat u hoeft te doen om u beter te voelen. Laat de magie van de olie wonderen in je geest doen. Het gebruik van lavendel in uw etherische olie diffuser bevordert de ontspanning, en kamille is al lang geprezen om zijn verzachtende effecten. Rozen- en zwarte peperolie kunnen angst bestrijden, terwijl dennen en jasmijn tegen depressie werken. Het gebruik van essentiële olieverspreiders om ze te verspreiden, zorgt ervoor dat de goede moleculen de hele dag blijven werken, zodat je je goed voelt.

Het voordeel van zuiverheid

Diffusoren voor etherische olie kunnen de lucht reinigen en zuiveren zonder chemische sprays of zware reinigingswerkzaamheden. Het gebruik van essentiële basilicumolie kan helpen bij het verminderen van allergenen met zijn anti microbiële eigenschappen. Tea tree olie is geweldig voor het desinfecteren van de lucht van bacteriën en virussen, maar het verhoogt ook de immuniteit om ziekte te helpen voorkomen. Wanneer het griepseizoen toeslaat, kan het gebruik van olie in je etherische olie diffusor de lucht desinfecteren om te voorkomen dat anderen ziek worden, maar het kan ook de genezing versnellen bij degenen die al zijn. Essentiële oliën zijn geweldige insecten werende middelen, dus citroen of citronellaolie in uw diffuser stoppen kan ze de hele dag weghouden. Het voordeel van gemak

Als het gaat om de voordelen van het gebruik van etherische olieverspreiders, komt dit echt neer op de beste manier om essentiële etherische oliën binnen te krijgen zonder gedoe. Je voegt eenvoudig je favoriete olie toe aan de etherische olie diffuser en gaat je dag rond.

Het is gemakkelijk en handig.

U hoeft niets op het fornuis te koken, u hoeft de hele dag geen fles bij u te dragen en u hoeft niets in de kamer te spuiten. De etherische olieverspreiders blijven gestaag doorwerken zonder extra hulp. Het maakt het huis heerlijk ruiken en iedereen die je komt opzoeken, zal het zeker opmerken. Zet het op een plank en vergeet het.